Arrangementer 2021

  1. Oversigt over arrangementer i kulturhuset Da Winti i sommerhalvåret 2021

Bemærk: Vil du se kunstudstillingen i Da Winti, så aftal tid på 2172 8772 Vi åbner gerne – og besøget er gratis. Du kan kombinere det med at spise frokost eller drikke kaffe på Da Winti – dette skal bestilles særskilt dagen før.

  1. 1. april – 1. maj: Udstillingen STEDER med værker af Jacob Tue Larsen kan ses på Da Winti når som helst efter aftale.
  1. 2. maj, kl. 15-17: Finissering af udstillingen STEDER. Jacob Tue Larsen er til stede og fortæller om sit arbejde. Alle interesserede er velkomne. Der er gratis adgang – og lidt godt til ganen.
  2. 29. maj, kl. 18-21.30: “Til bords i Da Winti”. Se udvalgte værker fra kunstsamlingen og hør Herman fortælle om dem. Spis en spændende middag tilberedt af lokale fødevarer.
  3. Menuen: Forret: Quiche Lorraine (Tærte med æg, bacon og ost) og grøn salat, Hovedret: Beuf Stroganoff med ris og flutes. Dessert: Rødgrød med mandler og fløde. (Pris: kr. 250) Drikkevarer kan købes. Arrangementet er en del af “Madmødet” v/Business region MidtVest
  4. 5.-7. juli: Sommerskole – et tilbud til Skive Kommunes skoler – ”Lav en fantastisk fantasimaske” på kunstværkstedet i Da Winti og opdag kunsten i Selde. For børn i alderen 8 – 12 år. Pris: kr. 300 i alt. Arrangeres i samarbejde med Skive Kommune.
  5. I sommerferien. Tirsdage kl. 10 – 12.30, fra d. 29. juni til og med d.3.august: ”Lokale fortællinger” på guidede rundvisninger i Skulpturlandsby Selde. Pris: kr. 50 pr. voksen. Frokost ell. Kaffe og kringle kan bestilles senest dagen før: 2172 8772
  6. Søndag, 11. juli, kl. 15-16:30: Koncert – og folkedans – med Folkemusikere fra Fur. Gratis arrangement.

Søndag, d. 1. august kl. 19:30 – 22:00: Koncert med engelsk/danske duo ”The Quiggs”. (Arrangementet gennemføres forsinket som en del af Skiveegnens Kulturuge) Entré: kr. 100

Korsang og fællessang med Dennis Bang Fick, korleder og organist i Løgum Kloster Kirke måtte udskydes. Arrangementet finder sted til efteråret og markedsføres bredt – og naturligvis også her!

Udstillingen sluttede 2.maj – vi savner Jacobs billeder.

Jacob Tue Larsen (JTL) er uddannet billedkunstner fra Kunstakademiet i København. Han arbejder med sine fotografier som en ”kunstmaler” og giver sine billeder et meget utraditionelt udtryk, som tryllebinder betragteren på en overraskende måde. Man bliver ikke træt af at betragte hans billeder, fordi man oplever usædvanlige, intense synsindtryk. Mange landskaber har han fået udpeget af lokale beboere, som steder, de er særlig glade for i deres hjemegn.

Guidet rundvisning: 2172 8772 ell. 2444 3202

Seværdighedsskiltet viser vej fra Fur Landevej ind til kulturhuset Da Winti, Skulpturlandsby Selde, Seldeco og Selde Kirke med udsmykninger af Erik Heide (Mors). Der kan bestilles rundvisninger – det koster kr. 50 pr. person. Beløbet går til Skulpturlandsby Selde.

Foldere, som viser hvor de enkelte værker kan ses, kan hentes i Seldeco, Da Winti og i dagli’brugsen i selde, som “altid” har åbent.

Kunstudflugt til Skulpturlandsby Selde

Der er så meget kunst at se i Skulpturlandsby Selde! I forhold til indbyggertallet er det den landsby i Danmark, hvor der er mest kunst pr. indbygger.

Foldere om skulpturerne kan hentes i Dagli’ Brugsen, i Da Winti, i Selde Kirke og i Seldeco. Der er kort over placeringen af de enkelte værker, så man selv kan finde dem på en rundtur og desuden er der særlige foldere om udstillingerne i 2017 – 2019. De viser de nye værker og de kunstnere, som har lavet dem.

Vil man besøge Da Winti kan man lave en aftale (21728772), og det er også muligt at bestille frokost eller kaffe og kringle, så man har kræfter til at nyde kunsten!

Karin Lorentzen: Seldefadet – hænder der bærer

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close