Arrangementer i efteråret 2021

  1. Oversigt over arrangementer i kulturhuset Da Winti i efteråret 2021

Bemærk: Vil du se kunstudstillingen i Da Winti, så aftal tid på 2172 8772 Vi åbner gerne – og besøget er gratis. Du kan kombinere det med at spise frokost eller drikke kaffe på Da Winti – dette skal dog bestilles særskilt dagen før.

Søndag, d. 1. aug. kl. 19:30 – 22:00: Koncert med engelsk/danske duo ”The Quiggs”. (Arrangementet gennemføres forsinket som en del af Skiveegnens Kulturuge, støttet af Kulturelt samråd) Entré: kr. 100

Lørdag, d. 28. aug.: Privat fest på Da Winti

Torsdag, d. 23. sept. kl. 13.30: “Skivemødet” sender en bus rundt på Østsalling – 50 gæster spiser forkost på Da Winti.

Lørdag, d. 2. okt.: Privat fest på Da Winti

Onsdag, d. 6. okt: Privat “Damefrokost” og rundvisning på Da Winti

Søndag, d. 10. okt: Bus med gæster fra Lihme: Frokost og foredrag

Søndag, d. 24.okt. kl. 19.30: Koncert med det britiske band “Project Blackbird”. Entré: Kr. 100

Se og hør: http://www.projectblackbird.band

(Koncerten er støttet af Kulturelt samråd Skive)

Lørdag, d. 30. okt. kl. 16 – 19: Dennis Bang Fick, organist og korleder, tilbyder: Korsang for alle interesserede og aftensmad. Pris: Kr. 150 – med tilmelding senest 27.10.2021.

Kl. 19 – 21.30 samme aften: Fællessang og aftenhygge med kaffe og kage. Pris: Kr. 50 – tilmelding ikke nødvendig. (Arrangementet er støttet af Kulturelt Samråd).

Torsdag, d. 4.nov.: Besøg af folk fra “Det kreative Hus i Skive” – aftensmad på Da Winti – derefter til Seldeco til aftenkaffe og fortælling om kunst i Selde

Lørdag, d. 13.nov.: Privat fest på Da Winti

Da Winti holder vinterlukket fra 1.12.2021 til 2.4.2022 – GOD JUL og GODT NYTÅR

Udstillingen sluttede 2.maj – vi savner Jacobs billeder.

Jacob Tue Larsen (JTL) er uddannet billedkunstner fra Kunstakademiet i København. Han arbejder med sine fotografier som en ”kunstmaler” og giver sine billeder et meget utraditionelt udtryk, som tryllebinder betragteren på en overraskende måde. Man bliver ikke træt af at betragte hans billeder, fordi man oplever usædvanlige, intense synsindtryk. Mange landskaber har han fået udpeget af lokale beboere, som steder, de er særlig glade for i deres hjemegn.

Guidet rundvisning: 2172 8772 ell. 2444 3202

Seværdighedsskiltet viser vej fra Fur Landevej ind til kulturhuset Da Winti, Skulpturlandsby Selde, Seldeco og Selde Kirke med udsmykninger af Erik Heide (Mors). Der kan bestilles rundvisninger – det koster kr. 50 pr. person. Beløbet går til Skulpturlandsby Selde.

Foldere, som viser hvor de enkelte værker kan ses, kan hentes i Seldeco, Da Winti og i dagli’brugsen i selde, som “altid” har åbent.

Kunstudflugt til Skulpturlandsby Selde

Der er så meget kunst at se i Skulpturlandsby Selde! I forhold til indbyggertallet er det den landsby i Danmark, hvor der er mest kunst pr. indbygger.

Foldere om skulpturerne kan hentes i Dagli’ Brugsen, i Da Winti, i Selde Kirke og i Seldeco. Der er kort over placeringen af de enkelte værker, så man selv kan finde dem på en rundtur og desuden er der særlige foldere om udstillingerne i 2017 – 2019. De viser de nye værker og de kunstnere, som har lavet dem.

Vil man besøge Da Winti kan man lave en aftale (21728772), og det er også muligt at bestille frokost eller kaffe og kringle, så man har kræfter til at nyde kunsten!

Karin Lorentzen: Seldefadet – hænder der bærer

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close