Arrangementer 2021

  1. Oversigt over arrangementer i kulturhuset Da Winti i sommerhalvåret 2021
  2. 1.april – 1.maj: Udstillingen STEDER med værker af Jacob Tue Larsen kan ses på Da Winti når som helst efter aftale. T: 3511 7711 / M: 2172 8772
  1. 2.maj, kl. 15-17: Finissering af udstillingen STEDER. Jacob Tue Larsen er til stede og fortæller om sit arbejde. Alle interesserede er velkomne. Der er gratis adgang – og lidt godt til ganen.
  2. 29.maj, kl. 18-21.30: “Til bords i Da Winti”. Se udvalgte værker fra kunstsamlingen og hør Herman fortælle om dem. Spis en spændende middag tilberedt af lokale fødevarer. Arrangementet er en del af “Madmødet” v/Business region MidtVest
  3. 18.juni, kl.17-21.30: ”Syng sommeren ind” med Dennis Christoffer Bang Fick. Arrangementet består af to dele: 1. Sangkor under ledelse af Dennis og 2. Korsang og fællessang med accompagnement af Dennis. (Arrangementet gennemføres som del af Skiveegnens Kulturuge)
  4. 19.juni, kl.19-21.30: Koncert med engelsk/danske duo ”The Quiggs”. (Arrangementet gennemføres som en del af Skiveegnens Kulturuge)
  5. 5.-7.juli: Sommerskole – et tilbud til Skive Kommunes skoler – ”Lav en fantastisk fantasimaske” på kunstværkstedet i Da Winti og opdag kunsten i Selde”.
  6. 11.juli, kl. 15-16.30: Koncert – og folkedans – med Folkemusikere fra Fur
  7. I sommerferien: Tirsdage kl. 10 – 12, fra d.29.juni til og med d.3.august: ”Lokale fortællinger” på guidede rundvisninger i Skulpturlandsby Selde.
  8. Torsdage, d. 8.juli og d. 22.juli kl. 10 – 12 for børn og voksne: ”Oplev kunst og vær selv aktiv i Skulpturlandsby Selde

Gå en tur langs hovedgaden i Selde og helt op til Fursund Idrætshal og se de seks smukke lyskasser på husene med Jacob Tue Larsens billeder fra Fursundegnen. Langs denne vej vil du også kunne se nogen af de skulpturer, som er lavet i Selde af professionelle billedkunstnere – det bedste er, at du henter en folder om værkerne i Skulpturlandsby Selde i Dagli’Brugsen.

”Steder” – et udstillingsprojekt på Fursundegnen fra 31.okt. 2020 til 02.maj 2021

Billeder af Jacob Tue larsen

Fernisering lørdag, den 31.oktober, kl. 15

Finissering, søndag, d. 2. maj, kl.15-17

i Da Winti, Furvej 14, 7870 Roslev

Udstillingen er åben efter aftale : 2172 8772, så længe udstillingen varer.

Jacob Tue Larsen (JTL) er uddannet billedkunstner fra Kunstakademiet i København. Han arbejder med sine fotografier som en ”kunstmaler” og giver sine billeder et meget utraditionelt udtryk, som tryllebinder betragteren på en overraskende måde. Man bliver ikke træt af at betragte hans billeder, fordi man oplever usædvanlige, intense synsindtryk. Mange landskaber har han fået udpeget af lokale beboere, som steder, de er særlig glade for i deres hjemegn.

Udstillingen kan ses på Da Winti i ”Den blå Sal” og fem forskellige steder i Selde, hvor der er ophængt lyskasser. Skive Kommunes Kulturpulje, Aktivitetsforeningen for Selde og Omegn og Da Winti i Selde støtter udstillingen med penge eller råd og dåd og glæder os over resultatet. 

I caféen kan du købe kaffe/te og hjemmebagt kringle.

Vi har også foldere, som viser på hvilke huse i Selde de syv lyskassér er anbragt – så kan man gå en tur i den hyggelige landsby med de mange skulpturer efter kaffen – især i skumringen er billederne i lyskasserne særlig smukke.

Guidet rundvisning: 2172 8772 ell. 2444 3202

Seværdighedsskiltet viser vej fra Fur Landevej ind til kulturhuset Da Winti, Skulpturlandsby Selde, Seldeco og Selde Kirke med udsmykninger af Erik Heide (Mors). Der kan bestilles rundvisninger – det koster kr. 50 pr. person. Beløbet går til Skulpturlandsby Selde.

Foldere, som viser hvor de enkelte værker kan ses, kan hentes i Seldeco, Da Winti og i dagli’brugsen i selde, som “altid” har åbent.

Kunstudflugt til Skulpturlandsby Selde

Der er så meget kunst at se i Skulpturlandsby Selde! I forhold til indbyggertallet er det den landsby i Danmark, hvor der er mest kunst pr. indbygger.

Foldere om skulpturerne kan hentes i Dagli’ Brugsen, i Da Winti, i Selde Kirke og i Seldeco. Der er kort over placeringen af de enkelte værker, så man selv kan finde dem på en rundtur og desuden er der særlige foldere om udstillingerne i 2017 – 2019. De viser de nye værker og de kunstnere, som har lavet dem. Vil man besøge Da Winti kan man lave en aftale (21728772), og det er også muligt at bestille frokost eller kaffe og kringle, så man har kræfter til at nyde kunsten!

Karin Lorentzen: Seldefadet – hænder der bærer

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close