Kunstnerhuset

Kunstnerhuset i Selde, Gl. Floutrupvej 6,  lejes ud til kunstnere, som vil bo i Skulpturlandsby Selde og arbejde på værkstedet og andre steder i området i perioder.

Huset udlejes i ledige perioder til andre gæster. 

Kunstnerboligen i Selde er et ny renoveret landsbyhus (ca. 150 m2) med have beliggende i Selde by nær DaWinti. Huset har en stor stue og fire separate soveværelser med plads til otte personer. Desuden er der to senge mere i et gennemgangsværelse på 1.sal. Det ligger på en stille landsbyvej ved siden af Kulturhuset Da Winti ca. 300 m fra Selde Vig, 400 m fra Dagli’Brugsen i Selde, 4 km. fra færgen til Fur og 27 km fra Skive.

Der er to etager, brændeovn, varmepumpe, el varmeapparater, moderne køkken m. bageovn, køleskab, opvaske- og vaskemaskine. Hyggelig lille have m. havemøbler. Plads til otte personer i fire værelser, deraf tre med dobbeltseng – mulighed for ekstra opredning. Stort badeværelse med bruser.

Opvarmning: brændeovn, el-varmepumpe og el-varmeapparater.

Prisen for leje af huset aftales med Gunhild og Herman – El skal aflæses og betales med  kr. 2,50/kwh. Brænde forefindes i skuret.

Huset holdes rent af lejerne og gøres grundigt rent før afrejse, hvis ikke andet er aftalt.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close