Feriegården i Floutrup

Feriegården i Floutrup tilbyder B&B til 14 gæster (16 gæster)
250 m fra Limfjorden i enestående fred og ro. Seks km. til Færgen til Fur, tre km til Skulpturlandsby Selde og Dagli’Brugsen!
Bemærk adressen: Søborgvej 11, Floutrup, 7870 Roslev , Nordsalling (Ikke Fur!)

Mobil: 2172 8772 / 2091 3850/ Tlf: 3511 7711

I stueetagen går man ind ad gæstedøren, og fra entréen kan man gå til venstre og til højre ind i en “suite”. Hver “suite” består af en stue med to tilhørende soveværelser. En suite udlejes kun til personer, som kender hinanden. Går man ind af døren for enden af gangen, er man i det fælles badeværelse. Man kan også gå op ad trappen til 1. sal.

På 1.sal ligger fælleskøkkenet, et dobbeltværelse med dobbeltseng og et “familieværelse” med en dobbeltseng og en køjeseng og en fælles (spise-) stue med legesager. Nyt fælles bruse-badeværelse på gangen.

Dertil kommer et stort køkkenalrum til gæster med plads og udstyr til 14 personer, gaskogebord, (ingen bageovn!), opvaskemaskine, køleskab, vandkoger og kaffemaskine. Køkkenet kan benyttes gratis!

Pga. corona restriktioner må der laves særlige aftaler vedr. brug af køkken og badeværelser.

Morgenmad kan ikke bestilles, så længe der gælder særlige corona-regler. Det er muligt for alle gæster at benytte gæstekøkkenet på 1.sal, når man tager hensyn til hinanden og aftaler, hvornår og hvordan man bruger det – og i Dagli’Brugsen i Selde kan man købe gode madvarer! Gæsterne bedes medbringe viskestykker og karklude.

Gårdspladsen

Vores priser er ex moms:

Der er to “Suiter med havudsigt” i stueetagen. I den til højre kan 4 pers. sove. Den koster DKK 400 for to, DKK 500 for tre og DKK 600 for fire personer pr. døgn.

I den til venstre kan 6 personer sove. Prisen op til 4 pers. er som først omtalte. 5 pers. koster DKK 700 og 6 pers. koster DKK 800

Dobbeltværelset på 1.sal koster DKK 200 for én og DKK 350 for to personer pr. døgn.

Familieværelset på 1.sal koster DKK 350 for to og DKK 400 for tre og DKK 450 for fire personer pr. døgn.

Sengelinned og håndklæde kan lejes: DKK 50.     

Børn op til 13 år betaler 50 % mindre. 

Gratis internet.

Gratis parkering.

Når du har booket overnatning, bedes  du indbetale 1/3 af beløbet indenfor 14 dage – du får det tilbage, hvis du afbestiller 2 uger før den bookede dato. Vores kontonummer er: 8510-283560 8924, mobil pay: Herman Jensen 2091 3850

Rabarber i haven
Stien til stranden

Omgivelserne

Omkring gården er en stor have med mange muligheder for at opholde sig og lege. Der er havemøbler, grill, bålplads og frugtbuske til gæsternes rådighed. Smukke cykelstier fører længere ud i de landlige omgivelser og også til ferieøen Fur, berømt som ”Danmarks smukkeste ø”. Der er seks km til færgen til Fur og tre km til Skulpturlandsby Selde (med indkøbsmuligheder og skulpturrundgang).

Skulpturlandsby Selde: 4 km fra Feriegården

Et enestående kunstprojekt: “Skulpturlandsby Selde – en platform for skulpturforsøg i det offentlige rum” kan opleves i Selde. Siden 2013 har der hver sommer været over ialt 50 professionelle kunstnere, som har lavet og opsat “samtidskunst” i landsbyen. Der er regelmæssige eller spontane rundvisninger til værkerne. Vi har også foldere og bøger i Feriegården, som viser en del af værkerne, og vi oplyser gerne om rundvisninger mm.

Naturen omkring gården og i oplandet

Til gården hører “slugten”, som er den eneste tilgang til Limfjordens bred i “miles omkreds”. Man kan  bade fra stranden,  vandre til venstre mod Branden eller til højre mod Eskov Strandpark (med badebro, legeplads, boldbaner, shelter, grillplads – ad landevejen 5 min. med bil) Langs med stranden har du et enestående syn over fjorden mod Fur, Livø, Himmerland og Thy.

Der er også mange seværdigheder på Salling og Mors, og turen til Nørre Vorupør, Klitmøller ved Vesterhavet og Nationalpark Thy tager ca. 1 time i bil.

Stranden i september – øen FUR i baggrunden.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close