Feriegården i Floutrup med B&K

Feriegården i Floutrup tilbyder B&K til 14 gæster (16 gæster)
250 m fra Limfjorden i enestående fred og ro. 6 km. til Færgen til Fur, 3,5 km til Skulpturlandsby Selde og Dagli’Brugsen!
Bemærk adressen: Søborgvej 11, Floutrup, 7870 Roslev , Nordsalling (Ikke Fur!)

Mobil: 2172 8772 / 2091 3850/ Tlf: 3511 7711

I stueetagen går man ind ad “gæste-indgangsdøren”, og fra entréen kan man gå til venstre og til højre ind i en “suite”. Hver “suite” består af en stue med to tilhørende soveværelser. En suite udlejes kun til personer, kender hinanden (venner/ familie). Går man ind af døren for enden af gangen, er man i det fælles badeværelse. Man kan også gå op ad trappen til 1. sal.

På 1.sal (- med en fantastisk udsigt over Limfjordslandskabet) ligger det fælles køkkenalrum, et dobbeltværelse med dobbeltseng, et “familieværelse” med en dobbeltseng og en etageseng og gæste-stueen (med legesager til børn). Nyt fælles bruse-badeværelse ligger for enden af en lang bred gang.

Køkkenalrummet har borde, stole og udstyr til 16 personer, gaskogebord, (ingen bageovn!), opvaskemaskine, køleskab, vandkoger, brødrister og kaffemaskine.

I Dagli’Brugsen i Selde (3,5 km) er der et godt udvalgt af friske madvarer. 

Hvis corona restriktioner gør det nødvendigt, må der laves særlige aftaler vedr. brug af køkken og badeværelser.

Haven set fra gårdspladsen

Vores priser er incl. moms:

Der er to “Suiter” og et fælles badeværelse i stueetagen.

I den til højre kan 4 pers. sove. Den koster DKK 700 for to, DKK 950 for tre og DKK 1100 for fire personer pr. døgn. (1 person betaler DKK 500)

I den til venstre kan 6 personer sove (Sovesofa i stuen). Den koster DKK 700 for to, DKK 950 for tre, DKK 1100 for fire, DKK 1200 for fem og DKK 1300 for seks personer.

Dobbeltværelset på 1.sal koster DKK 350 for én og DKK 550 for to personer pr. døgn.

Familieværelset på 1.sal koster DKK 400 for én, DKK 600 for to og DKK 850 for tre og DKK 950 for fire personer pr. døgn.

Børn op til 13 år betaler 50 % mindre i alle værelser. 

Ønsker man at leje mere en tre døgn reduceres prisen med 50% pr. efterfølgende døgn.

Sengelinned og håndklæde kan lejes: DKK 60.     

Gratis internet.

Gratis parkering.

Når du har booket overnatning, bedes  du indbetale 1/3 af beløbet indenfor 14 dage – du får det tilbage, hvis du afbestiller 2 uger før den bookede dato. Vores kontonummer er: 8510-283560 8924, mobil pay: Herman Jensen 2091 3850

Rabarber, stikkelbær, solbær og rips, samt kartofler i haven – også til gæsternes brug
Stien til stranden – for enden kommer “slugten” og derefter strandeng og strand.

Omgivelserne

Omkring gården er en stor have med mange muligheder for at opholde sig og lege. Der er havemøbler, grill, bålplads og frugtbuske til gæsternes rådighed. Smukke cykelstier fører længere ud i de landlige omgivelser og også til ferieøen Fur, berømt som ”Danmarks smukkeste ø”. Der er seks km til færgen til Fur og tre km til Skulpturlandsby Selde (med indkøbsmuligheder og skulpturrundgang).

Skulpturlandsby Selde og Dag’liBrugsen: 3,5 km fra Feriegården

Det private Kulturhus DaWinti i Selde er en del af vores virksomhed. Det huser på 700kvmeter en Café og en privat kunstsamling af værker af danske billedkunstnere. Der er rundvisninger og kaffe og kage hver torsdag eftermiddag i sommerferien og efter aftale. Desuden forskellige arrangementer så som koncerter, middage, fællessang mm. Se menupunkt “Arrangementer” på denne side.

Et enestående kunstprojekt: “Skulpturlandsby Selde – en platform for skulpturforsøg i det offentlige rum” kan opleves i Selde. Siden 2013 har der hver sommer været over ialt 50 professionelle kunstnere, som har lavet og opsat “samtidskunst” i landsbyen. Der er regelmæssige eller spontane rundvisninger til værkerne. Vi har også foldere og bøger i Feriegården, som viser en del af værkerne. Se menupunkt “Kunst i Da Winti” og “Skulpturlandsby Selde”.

Naturen omkring gården og i oplandet

Til gården hører “slugten”, som er den eneste tilgang til Limfjordens bred i “miles omkreds”. Man kan  bade fra stranden,  vandre til venstre mod Branden eller til højre mod Eskov Strandpark (med badebro, legeplads, boldbaner, shelter, grillplads – ad landevejen 5 min. med bil) Langs med stranden har du et enestående syn over fjorden mod Fur, Livø, Himmerland og Thy.

Der er også mange seværdigheder på Salling og Mors, og turen til Nørre Vorupør, Klitmøller ved Vesterhavet og Nationalpark Thy tager ca. 1 time i bil.

Stranden i september – øen FUR i baggrunden.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close