Åbningstider

Vi åbner gerne efter aftale, når du / I vil besøge os!

Vi arrangerer en hyggelig komsammen, en lille fødseldagsfest i hjemlige rammer, et møde med bespisning, en eftermiddag, hvor I kombinerer en rundvisning i vores maleriudstilling og/eller en rundtur gennem Selde med god mad i usædvanlige omgivelser. 

Ring og hør, hvad vi kan tilbyde: 3511 7711 / 2172 8772

Du/ I kan også aftale en guidet rundvisning i Skulpturlandsby Selde og se over 50 forskellige skulpturer/skulpturforsøg, som er blevet lavet i forbindelse med de kunstudstillinger, der har været vist her i byen hvert år i september siden 2013. Få en folder i Da Winti, i Selde Kirke, i Selde Brugs eller i Seldeco, som viser et kort over Selde og de steder, hvor værkerne står.

Den Selvejende Institution Skulpturlandsby Selde blev dannet i 2017 med kurator Marianne Jørgensen som daglig leder. Foreløbig er der planlagt udstillinger, konferencer og arbejde med specielle grupper i Selde i de kommende 5 år.

Da Winti ligger i en lille smukt beliggende landsby med godt 350 beboere. Vi åbner gerne når som helst, når der er mennesker, som vil se huset og spise mad eller drikke kaffe – vi tilbyder mange forskellige retter i caféen. Da al vores mad er frisk lavet, er det nødvendigt at aftale et besøg dagen før, men så er vi klar til aftalt tid.

Mange af vores gæster kombinerer et besøg på Da Winti med at gå 100 m ned ad gaden og se Foreningen Seldecos fine lokaler med værksteder og udstilling af kunsthåndværk og unika.

Dertil kommer, at Selde siden 2013 har haft kunst-events hvert år i september, således at landsbyen nu er kendt under navnet “Skulpturlandsby Selde” og byder på mere kunst end nogen anden landsby i Danmark. Se under “Kunst”.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close